MEGA ISQ

MEGA-ISQ

De Mega ISQ Implantaat Stabiliteit Meter biedt exacte stabiliteitsmetingen van het implantaat in een volledig niet-invasieve procedure die slechts een paar seconden duurt.

Mega ISQ is werkelijk revolutionair en zorgt ervoor dat tandartsen op een betrouwbare manier kunnen bepalen wanneer een implantaat optimaal belast kan worden. Het systeem is veel beter dan een evaluatie waarbij er op de implantaten wordt getikt en zorgt voor meer accurate metingen van de stabiliteit van een implantaat, wat helpt om ervoor te zorgen dat implantatieprocedures succesvol worden. Mega ISQ voorkomt mogelijke corticaal bot en weefselschade die vaak geassocieerd wordt met een invasieve torquemethode.

Dankzij de nauwkeurigheid van de Mega ISQ metingen kunnen tandartsen voor elke patiënt een gefundeerde keuze ten aanzien van het protocol maken. Door het vergelijken van de initiële en secundaire stabiliteitsmetingen kunnen ze onverwachte ontwikkelingen tijdens osseointegratie en genezing op sporen en daarnaar handelen.

In combinatie met ons AnyRidge Implant System, dat over de gepatenteerde innovatieve schroefdraadontwerpen en Xpeed SLA oppervlaktetechnologie beschikt, bent u verzekerd van een uitzonderlijke stabiliteit, veel snellere belastings-en restauratieve mogelijkheden en en betere esthetische resultaten.

Garantie

Mega ISQ wordt geleverd met een volledige garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

De belangrijkste component van Mega ISQ is de Smartpeg, dat is een kleine, nauwkeurig vervaardigde metalen stift die weinig plaats in de mond van de patiënt vereist. De Smartpeg resoneert automatisch in twee loodrechte richtingen en verschaft een correcte waarde voor zowel de hoogste als de laagste stabiliteit van het implantaat.

Het systeem beschikt ook over een:

  • Klein en handig laadstation
  • Netsnoeraansluiting
  • USB-connector

U kunt nu eerder belasten en restaureren met het AnyRidge® Implantaat Systeem met zijn Xpeed® nano botmatrix oppervlaktebehandeling en de Mega ISQ Implantaat Stabiliteitsmeter.

Voordelen

  • Elimineer voorgoed het gissen naar stabiliteit
  • Minder behandelingen
  • Toegenomen tevredenheid van de patiënt
  • Betere primair stabiliteit

Geen "dip" van de primaire stabiliteit.

Deel dit artikel: