Welkom bij MegaGen Educatie! 

Bij MegaGen Benelux bieden we verschillende soorten educatie aan om professionals in de tandheelkunde te ondersteunen en hun kennisniveau te verhogen. Ons educatieaanbod kan worden onderverdeeld in zeven categorieën, namelijk: Seminars, Masterclasses, Mastercourses, Mega’Updates, MegaGen Academy, Partner Events en Internationale Events. Ten eerste heeft elke categorie zijn eigen kenmerken en daarnaast is elke categorie ontworpen om te voldoen aan verschillende leerbehoeften.

Zien we jou op een van onze events?

Ons aanbod in educatie bij MegaGen

Seminars

Onze seminars zijn boeiende lezingen die plaatsvinden op doordeweekse avonden in Nederland, België of Luxemburg. We nodigen externe sprekers uit die afkomstig zijn uit deze regio. De lezing duurt gemiddeld 1,5 tot maximaal 2 uur. Bij binnenkomst word je namelijk ontvangen met een broodje en soep, waarna de lezing van start gaat.

De doelgroep varieert, afhankelijk van het onderwerp. Van kaakchirurgen, tandarts-implantologen, algemeen tandartsen tot tandtechnici en assistenten, iedereen met interesse in het onderwerp is welkom.

Masterclasses & Mastercourses

Onze Masterclasses en Mastercourses zijn educatieve evenementen die minimaal een dagdeel duren. Ze worden geleid door zowel nationale als internationale sprekers. Ten eerste bestaat een Masterclass uit een lezing, terwijl een Mastercourse hands-on activiteiten omvat. Bovendien kan deelname aan deze evenementen een bijdrage vereisen. Tijdens de dag worden uiteraard cateringfaciliteiten verzorgd.

De doelgroep varieert, afhankelijk van de spreker(s) en het onderwerp. Elke Masterclass of Mastercourse richt zich namelijk op een specifieke doelgroep.

Bekijk hier de highlight video van de Masterclass met Howard Gluckman

Mega’Updates

De Mega’Updates zijn informatieve educatieve bijeenkomsten die plaatsvinden op ons kantoor in Oisterwijk. Deze vinden plaats op doordeweekse avonden. Ten eerste worden specifieke onderwerpen binnen een bepaalde business unit van ons assortiment belicht tijdens de Mega’Updates. Bij aankomst in Oisterwijk word je verwelkomd met een hapje en drankje. Daarnaast wordt er een educatieve en informatieve presentatie gegeven door een teamlid van MegaGen of een gast spreker. Belangrijk om te vermelden is dat deelname aan deze bijeenkomsten gratis is.

De doelgroep varieert sterk: van kaakchirurgen, tandarts-implantologen, algemeen tandartsen tot tandtechnici en assistenten; iedereen met interesse in het onderwerp is welkom.

MegaGen Academy

Via de MegaGen Academy bieden wij in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals OmnimedPro en de Abas Implant Academy, een breed scala aan cursusprogramma’s aan op verschillende niveaus. Ten eerste worden onze programma’s geleid door gepassioneerde tandartsen en kaakchirurgen met uitgebreide ervaring, wat resulteert in een gegarandeerd leerzaam effect.

Doelgroep: Voor zowel de beginnend implantoloog als de ervaren professional heeft MegaGen Academy een divers aanbod.

Internationale events

Bij MegaGen Benelux zijn we actief betrokken bij internationale educatie-evenementen die worden georganiseerd door MegaGen, onze partners of gerelateerde organisaties. Ten eerste zijn we trots om direct of indirect betrokken te zijn bij prestigieuze evenementen zoals de IDS (International Dental Show), het MegaGen International Symposium en de ESM (MegaGen European Scientific Meeting).

Deze internationale events omvatten beurzen, congressen en andere belangrijke bijeenkomsten waar professionals uit de tandheelkundige wereld samenkomen. Daarbij kunnen we op verschillende manieren aanwezig zijn en een waardevolle bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door een stand op te zetten waar we onze producten en innovaties presenteren. Bovendien voorzien we in inspirerende sprekers die presentaties geven en hun expertise delen. Ook stellen we graag onze materialen ter beschikking om deelnemers te voorzien van praktische informatie en hulpmiddelen.

Partner events

We sponsoren educatieve evenementen die worden georganiseerd door partners of aanverwante organisaties, zoals de NVOI, NVKMA en VVT. Daarbij kunnen we op verschillende manieren aanwezig zijn, zoals met een stand, het leveren van een spreker of het verstrekken van materialen. Dit type evenement kan een beurs, congres of andere bijeenkomsten omvatten.

Aankomende evenementen

Masterclass | Serhat Aslan

botiss serhat aslan megagen

ESM 2024 Cannes, Frankrijk

MegaGen ESM Cannes 2024

Lees nu: Mega’Recap

Ben jij niet bij een van onze afgelopen evenementen geweest en ben je benieuwd naar onze ervaring? Wij hebben namelijk onze beleving gedeeld in onze Mega’Recap. Hierin delen we onder andere wat ins en outs over het evenement met onder andere informatie over de inhoud en een sfeerimpressie. Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan snel onderstaande artikelen.