MEG-TORQ

MEG-TORQ

Betrouwbaar & Sterk!

Meg-Torq snoerloos Auto Torque Driver is een innovatief instrument waarmee prothetische voorzieningen met een gecontroleerde torque en een regelbare snelheidsinstelling kunnen worden geplaatst. De Meg-Torq is een prothetische torque aandrijver die nauwkeurig en accuraat koppelwaarden en gemakkelijke toegang in de zijdelingse delen biedt. Meg-Torq biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid en kracht. De aandrijver omvat een gemakkelijk te lezen LED-display, en een ergonomisch ontworpen handgreep.

Accuraat & Snel

 1. Het is mogelijk om een breed scala van chirurgische procedures uit te voeren met diverse gecontroleerde torque- en toerentalopties.
  • – Torque instelling: 5, 10, 15, 20, 25, 30 en 35Ncm.
  • – RPM instelling: 15, 30, 45 en 60 RPM.
 2. Een state-of-the-art TCS (Torque Calibratie Systeem) minimaliseert afwijkende waardes tussen de motor en het hoekstuk. Het is voorzien van visuele numerieke data bij het torquen van abutments en schroeven.
 3. Een breed LCD-display vergroot de gebruiksvriendelijkheid.
 4. De behandeltijd wordt efficiënter in vergelijking bij het gebruik van handmatige momentsleutels.

Gebruikersvriendelijk

 1. De LCD Digitale Display toont elke functie waaronder de koppel, snelheid, draairichting, batterijstatus en kalibratie-instelling.
 2. Bedieningsknoppen aan beide uiteinden geven clinici de mogelijkheid om het te gebruiken onder verschillende hoeken en met verschillende gripposities.
 3. Draadloos elektrisch opladen (maximaal 6 uur gebruik bij volledig opgeladen batterij, naarmate de levensduur kan de spanning minder worden). 
 4. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor een eenvoudige bediening. 
 5. De Meg-Torque is eenvoudig met één hand te bedienen, waardoor een beter overzicht van het behandelgebied behouden blijft
 6. Behulpzame functies, zoals een exacte Torquewaarde voor het perfect vastdraaien van abutments en schroeven, zijn beschikbaar.

Deel dit artikel: