CAD/CAM

CAD-CAM

MegaGen Implant biedt een compleet gamma aan op het gebied van CAD/CAM mogelijkheden en oplossingen. Het productgamma bestaat uit producten die toepasbaar zijn door zowel de tandartspraktijk als het tandtechnisch laboratorium. Daarnaast werkt MegaGen Implant samen met verschillende gecertificeerde partners, zodat u altijd in staat bent om een passende oplossing aan te bieden. 

Scan abutments
Scan Abutments zijn ontworpen voor intra oraal scannen en/of voor gebruik bij het modelscannen door het tandtechnisch laboratorium. U kunt de scan abutments voor de meest voorkomende intra orale scanners of labscanners gebruiken. U kunt via MegaGen Implant meer informatie ontvangen over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van de STL bestanden, maar ook voor het bestellen van de Print Modellen.

scan abutments

ZrGen abutments
De ZrGen abutment is een abutment met een titanium basis dat wordt aangeboden in twee cuff hoogtes: 0.6 mm en 1.5 mm. Het geïndividualiseerde zirconia abutment wordt op dit abutment aangebracht. Het ZrGen abutment kan zowel voor een cementeerbaar als voor een verschroefde restoratie worden gebruikt. 

ZrGen abutment

TiGen abutments
TiGen Abutments kunnen worden gefreesd naar elk denkbaar ontwerp en zijn binnen bepaalde parameters aan te passen aan elk type implantaat van MegaGen Implant. Het biedt superieure kracht doordat het een massief stuk titanium betreft, speciaal ontworpen voor uw casus. Neem contact op met MegaGen Implant of uw freesmachine fabrikant voor beschikbaarheid en implementatie.

TiGen abutment

Deel dit artikel: