Vacatures MegaGen Benelux - MegaGen %

Vacatures MegaGen Benelux

Als snelgroeiende, ambitieuze organisatie is MegaGen Benelux B.V. steeds op zoek naar talentvolle en betrokken medewerkers die net als wij vinden dat de patiënt en de behandelaar te allen tijde het beste verdienen.

Over MegaGen Benelux

MegaGen Benelux is binnen Nederland, België en Luxemburg de leverancier van de Zuid Koreaanse implantaat ontwikkelaar en producent MegaGen Implant. Door middel van de beste expertise, innovatie, premiumkwaliteit en service zijn wij ervan overtuigd dat de orale implantologie efficiënter kan worden ingericht, zodat dit te allen tijde ten goede komt aan de patiënt en de behandelaar.

In de afgelopen jaren heeft MegaGen Implant een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Het behoort internationaal tot één van de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven en heeft wereldwijd een enorme expansie doorgemaakt op het gebied van onderzoek, productontwikkeling en marktaandeel.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

15 juli 2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

MegaGen Benelux is op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur).
6 juli 2021

Digital Customer Service Specialist (32 – 40 uur)

Digital Customer Service Specialist Oisterwijk – 32 tot 40 uur per week Wat ga je doen? Samen met je collega’s van het customer serviceteam, zorg jij ervoor dat onze […]
7 mei 2021

Marketeer (32 – 40 uur)

Marketeer  Oisterwijk – 32 tot 40 uur per week Wat ga je doen? Jij zorgt ervoor dat alle marketingactiviteiten van de MegaGen Benelux marketingstrategie (B2B & […]
24 maart 2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (36-40 uur) | Franstalig

MegaGen Benelux is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega (native speaker Frans) voor de functie van Medewerker Customer Service (36-40 uur).

Open sollicitatie: ben jij de Mega’Team player die we zeker moeten leren kennen?

Ben jij de Mega’Team player die we zeker eens moeten uitnodigen voor een kop koffie voor een kennismaking? Stuur je CV en motivatie naar Evelyn Janssen (hr@megagen.nl).

MegaGen DNA