Vacatures MegaGen Benelux

Als snelgroeiende, ambitieuze organisatie is MegaGen Benelux B.V. steeds op zoek naar talentvolle en betrokken medewerkers die net als wij vinden dat de patiënt en de behandelaar te allen tijde het beste verdienen.

Over MegaGen Benelux

MegaGen Benelux is binnen Nederland, België en Luxemburg de leverancier van de Zuid Koreaanse implantaat ontwikkelaar en producent MegaGen Implant. Door middel van de beste expertise, innovatie, premiumkwaliteit en service zijn wij ervan overtuigd dat de orale implantologie efficiënter kan worden ingericht, zodat dit te allen tijde ten goede komt aan de patiënt en de behandelaar.

In de afgelopen jaren heeft MegaGen Implant een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Het behoort internationaal tot één van de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven en heeft wereldwijd een enorme expansie doorgemaakt op het gebied van onderzoek, productontwikkeling en marktaandeel.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

3 juni 2022

Junior online marketing- en communicatiespecialist

Junior online marketing- en communicatiespecialist Al lerend jezelf ontpoppen tot online marketing- en communicatiespecialist? Dan is dit unieke leer-werktraject de uitgelezen kans om dit in een […]
29 april 2022

Medewerker Customer Support Tandtechnische specialisatie

MegaGen Benelux is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van Medewerker Customer Support Tandtechnische specialisatie (32-40 uur).
7 december 2021

Country Salesmanager België & Luxemburg

Country Salesmanager België & Luxemburg   Functie omschrijving: Ben jij die daadkrachtige Salesmanager met affiniteit of interesse voor tandheelkunde en ben je op zoek naar een […]

Open sollicitatie: ben jij de Mega’Team player die we zeker moeten leren kennen?

Ben jij de Mega’Team player die we zeker eens moeten uitnodigen voor een kop koffie voor een kennismaking? Stuur je CV en motivatie naar Evelyn Janssen (hr@megagen.nl).

MegaGen DNA