Vacatures MegaGen Benelux - MegaGen %

Vacatures MegaGen Benelux

Als snelgroeiende, ambitieuze organisatie is MegaGen Benelux B.V. steeds op zoek naar talentvolle en betrokken medewerkers die net als wij vinden dat de patiënt en de behandelaar te allen tijde het beste verdienen.

Over MegaGen Benelux

MegaGen Benelux is binnen Nederland, België en Luxemburg de leverancier van de Zuid Koreaanse implantaat ontwikkelaar en producent MegaGen Implant. Door middel van de beste expertise, innovatie, premiumkwaliteit en service zijn wij ervan overtuigd dat de orale implantologie efficiënter kan worden ingericht, zodat dit te allen tijde ten goede komt aan de patiënt en de behandelaar.

In de afgelopen jaren heeft MegaGen Implant een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Het behoort internationaal tot één van de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven en heeft wereldwijd een enorme expansie doorgemaakt op het gebied van onderzoek, productontwikkeling en marktaandeel.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

7 May 2021

Marketeer (32 – 40 uur)

Marketeer  Oisterwijk – 32 tot 40 uur per week Wat ga je doen? Jij zorgt ervoor dat alle marketingactiviteiten van de MegaGen Benelux marketingstrategie (B2B & […]
24 March 2021

Regiomanager – Regio Noord-Holland (40 uur)

Regiomanager Regio Noord-Holland – 40 uur per week Wat ga je doen? Jij zet MegaGen verder op de kaart in jouw regio. Jij zorgt dat klanten […]
24 March 2021

Medewerker Customer Service (40 uur) | Franstalig

MegaGen Benelux is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega (native speaker Frans) voor de functie van Medewerker Customer Service (40 uur).
24 March 2021

Medewerker Customer Service (32-40 uur)

MegaGen Benelux is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van Medewerker Customer Service (40 uur).

Open sollicitatie: ben jij de Mega’Team player die we zeker moeten leren kennen?

Ben jij de Mega’Team player die we zeker eens moeten uitnodigen voor een kop koffie voor een kennismaking? Stuur je CV en motivatie naar Evelyn Janssen (hr@megagen.nl).

MegaGen DNA