Tips & Tricks - MegaGen

Tips & Tricks

13 februari 2020
Boorregistratiekaart

Vervang tijdig je chirurgische boren

De chirurgische boren van MegaGen zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit. Je kunt onze boren minimaal 25 keer gebruiken. Vervang boren echter tijdig, zodat wij je de beste resultaten kunnen garanderen.
26 maart 2019

MPF DENTAL SURGICAL COMPOSITE SERIES

Met meer dan 20 jaar ervaring als dental brush producent heeft MPF Brush Co. het initiatief genomen dental surgical brushes van zeer hoge kwaliteit te ontwikkelen voor de behandelaar die zich gespecialiseerd heeft in restauratieve tandheelkundige toepassingen, zoals inlays en onlays, door middel van composiet materiaal.
11 oktober 2018

MPF Brush Co. Rainbow Drops

De Rainbow Drops van MPF Brush Co. zijn unieke verfstoffen voor keramiek, ontwikkeld door experts in Zwitserland. Ze zijn een geweldige toevoeging voor de technieker die verschillende kleurlagen in het keramiek wil aanbrengen.
28 juni 2018

Het verschil tussen MegaGen AnyOne en MegaGen AnyRidge

Om een implantaatwerkstuk tot een succes te brengen, is het belangrijk om de kenmerken van de verschillende systemen te kennen. Of in één oogopslag te kunnen raadplegen. In dit artikel lichten wij de connecties van AnyOne en AnyRidge voor de prothetiek uit, waarbij we laten zien wat de (uiterlijke) verschillen zijn van de afdrukcopings en analogen.
1 juni 2018

De voordelen van EZ Seal

EZ Seal van MegaGen is een eenvoudig te gebruiken product voor het afdichten van het schroefgat van gecementeerde en verschroefde kronen. Na het plaatsen van de EZ Seal kan het schroefgat verder worden afgedicht met composiet.
29 mei 2018

Video: MegaGen Removal Driver

In deze video laat Eric-Jan Royakkers je zien hoe je de MegaGen Removal Driver gebruikt. 
15 mei 2018

Overzicht Torque-waarden voor het vastzetten van abutments

Een handig overzicht met de torque waarden dat je kunt gebruiken voor het vastzetten van onder andere onze abutments.
25 april 2018

MegaGen MegRhein abutments

MegRhein abutments: de originele MegaGen uitvoering van het locator-concept. Voor elke implantaatsoort van MegaGen zijn MegRhein Abutments met de bijbehorende onderdelen leverbaar, zodat er een semi-uitneembare constructie vervaardigd kan worden die de patiënt volop comfort kan bieden.
15 maart 2018

R2GATE workflow

Het R2GATE systeem is innovatieve diagnostische implantaatsoftware, die door het gebruik van een CBCT-scan in combinatie met het zeer stabiele MegaGen AnyRidge implantaat de mogelijkheid biedt uw patiënt in één zitting te implanteren én te voorzien van een esthetische 3D vervaardigde tijdelijke voorziening.
24 januari 2018
Zirconium

Metaal versus Zirconium

Metaal versus Zirconium, Uitgebreide studies laten zien dat gebruik van de vertrouwde metaallegeringen in de mond minder gunstig zijn voor de mondsituatie dan het hedendaagse zirconium: de tissue accepteert zirconium beter dan metaal en zal er tegenaan groeien als zijnde een natuurlijk element.