24 juli 2019

Lancering MegaGen Implant Academy

NIEUW! Wil je als tandarts beginnen met implanteren of je verder verdiepen in de orale implantologie? Dan biedt de MegaGen Implant Academy jou een volwaardig en compleet cursusprogramma bestaande uit 8 modules.
11 juli 2019
MegaGen Zomerspecials 2019

MegaGen zomerspecials

Het is zomer! Dit vieren wij met onze zomerspecials. Dit betekent Mega'Scherpe aanbiedingen, exclusief in onze webshop die je bezoekt via www.megagen.nl.
11 juni 2019
megagen-webshop

Betalingsmogelijkheden vernieuwde webshop

Onze webshop (www.implantaat.shop) breidt zich steeds verder uit. Niet alleen ons aanbod groeit in de onlangs volledig vernieuwde webshop, maar ook de betalingsmogelijkheden.
10 juni 2019

Informatie nieuwe implantaathouder

Wellicht is het je al opgevallen dat de verpakking van jouw MegaGen implantaat onlangs is aangepast, we vertellen je er in dit artikel graag meer over.
8 juni 2019

Studiereis naar het thuisland van MegaGen in 2019

Ontdek in 2019 Zuid-Korea in combinatie met een interessant educatieprogramma. Dit jaar organiseren wij van 19 t/m 26 oktober 2019 een studiereis naar Zuid-Korea. Thema: "TASK": Take Away Solutions From Korea. Kijk ook op ontdekzuidkorea.nl.
5 juni 2019
Aangepaste openingstijden voorjaar megagen

Aangepaste openingstijden Tweede Pinksterdag 2019

Graag informeren wij je over onze aangepaste openingstijden rondom Tweede Pinksterdag 2019. Wij vragen je rekening te houden met deze data, zodat je bij het plaatsen van bestellingen niet voor verrassingen komt te staan.
28 mei 2019
Aangepaste openingstijden voorjaar megagen

Aangepaste openingstijden Hemelvaart, dag na Hemelvaart en Tweede Pinksterdag 2019

Graag informeren wij je over onze aangepaste openingstijden rondom Hemelvaart, dag na Hemelvaart en Tweede Pinksterdag 2019. Wij vragen je rekening te houden met deze data, zodat je bij het plaatsen van bestellingen niet voor verrassingen komt te staan.
18 april 2019
Aangepaste openingstijden voorjaar megagen

Aangepaste openingstijden Goede Vrijdag, Pasen en Hemelvaart

Graag informeren wij je over onze aangepaste openingstijden rondom Goede Vrijdag, Pasen en Hemelvaart 2019. Wij vragen je rekening te houden met deze data, zodat je bij het plaatsen van bestellingen niet voor verrassingen komt te staan.
18 december 2018
megagen-webshop

Betaal nu ook met American Express (AMEX) in onze webshop

Plaats je bestelling makkelijk, snel en wanneer het jou uitkomt via onze webshop. Altijd 2,5% korting en betalen met iDeal, Visa of Mastercard of met American Express (AMEX).
12 december 2018
MegaGen-openingstijden

Geen prijswijzigingen 2019 + openingstijden Kerstmis 2018

Het einde van het jaar is in zicht. Graag informeren wij je hierbij over onze prijzen voor 2019 (geen wijzigingen) en onze aangepaste openingstijden rondom de aankomende feestdagen.