MegaGen implantaten - Ga mee op studiereis naar Zuid-Korea

Ga mee op studiereis naar Zuid-Korea

Ontdek in 2017 Korea in combinatie met een interessant educatieprogramma. Dit jaar organiseren wij ieder kwartaal een studiereis naar het thuisland van MegaGen, Zuid-Korea. Nieuwsgierig wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video met in de hoofdrol onze CEO Dr. Park.

Aangepaste openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

Graag informeren wij u over onze aangepaste openingstijden met Hemelvaart en Pinksteren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het plaatsen van bestellingen.

Aangepaste openingstijden voorjaar megagen

Aangepaste openingstijden Pasen en Koningsdag

Graag informeren wij u over onze aangepaste openingstijden rondom Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag 2017. Wij vragen u rekening te houden met deze data, zodat u bij het plaatsen van bestellingen niet voor verrassingen komt te staan.

Aangepaste openingstijden voorjaar megagen

Inschrijving European Scientific Meeting – Barcelona nu geopend

Het is ons een genoegen u te mogen melden dat de inschrijving voor de 2017 editie van de MegaGen European Scientific Meeting is geopend.

MegaGen-ESM-2017-cloud-dentistry

MegaGen Implant en Straumann Group beëindigen gezamenlijke expansiestrategie

MegaGen Implant heeft de strategische samenwerking met Straumann Group opgezegd en de investering van Straumann Group direct terugbetaald. MegaGen Implant heeft nu de gezamenlijke expansiestrategie kunnen beëindigen en gaat nu verder als onafhankelijke private onderneming, zoals het was voor de investering in 2014.

megagen-new-factory

Lezing ‘Alles komt aan Bot’ verplaatst van 16/2 naar 9/3

In verband met organisatorische redenen hebben MegaGen, BlueM en Medical Bone besloten de lezing ‘Alles komt aan Bot’ van donderdagavond 16 februari te verplaatsen. De nieuwe datum van de lezing is donderdagavond 9 maart.

MegaGen-BlueM-Medical-bone

2017 MegaGen Korea Tour Seminars

Ontdek in 2017 Korea in combinatie met een interessant educatieprogramma. Ga mee op studiereis.

megagen-studiereis-2017

Prijslijst 2017, een aantal producten in prijs verlaagd

Wist u dat wij al sinds 2013 geen prijsverhogingen meer hebben doorgevoerd en voor 2017 zelfs een aantal prijzen hebben verlaagd? Een overzicht vindt u in dit artikel.

prijs-verlaging
Copyright © MegaGen. All rights reserved.
Copyright © MegaGen. All rights reserved.