MegaGen Benelux B.V. - MegaGen

Over MegaGen Benelux B.V.

MegaGen Benelux B.V. is distributeur van het Zuid-Koreaanse bedrijf MegaGen Implant Co,. Ltd. in de Benelux. Wij zijn actief op het gebied van tandheelkundige implantologie en bieden producten aan voor restauratieve tandheelkunde en bot- en weefselregeneratie.

MegaGen Benelux staat bekend om haar innovatieve, minimaal invasieve en kwalitatieve producten, waarbij wij kiezen voor de langetermijnrelatie met onze relaties. Wij staan  niet voor de ‘traditionele’ manier van relatiemanagement die u gewend bent binnen de tandheelkundige implantologie, waarbij u door enkel groot af te nemen, voordelen geniet.

Ons doel is om samen met u, uw team en uw partners het beste te bereiken voor uw patiënt om door middel van ‘Minimaal invasieve chirurgie, te komen tot het beste resultaat’.

Focus op behandelaar en patiënt

MegaGen Benelux  is een vooruitstrevende partij op het gebied van de tandheelkundige implantologie, die zich op brancheniveau sterk maakt voor marktverbetering op basis van productkwaliteit, innovatie en service, en met een transparante kostprijs. Wij zijn primair gericht op de behandelaar en de patiënt.

Efficiëntie, groei en innovatie

MegaGen Benelux wordt geleid door een managementteam van professionals, met een brede ervaring in zowel de tandheelkundige implantologie en tandtechniek als ICT en marketing. Deze ervaringsgebieden waarborgen een organisatie waarin efficiëntie, service en innovatie voorop staan en er breder wordt gekeken dan naar uitsluitend de tandheelkunde.

Onze medewerkers

Onze organisatie bestaat uit enthousiaste medewerkers met verstand van zaken en hart voor de behandelaar en de patiënt. Elke vraag wordt dan ook met evenveel aandacht behandeld. Daarnaast maken wij gebruik van een select netwerk van referenten die allen een jarenlange ervaring in de tandheelkundige implantologie hebben op zowel chirurgisch als prothetisch gebied.

Wilt u iets weten over MegaGen Benelux of heeft u een andere vraag of suggestie, neem dan contact met ons op.

Missie en Visie

Onze strategie

MegaGen Implant is al meer dan 10 jaar één van de meest succesvolle en snelst groeiende spelers in de wereldwijde tandheelkundige implantologie. De strategie van MegaGen Benelux is er dan ook op gericht om te allen tijde de hoogste kwaliteit, service, ontwikkeling en innovatie op een transparante manier aan te kunnen bieden. Door continu te blijven investeren in onderzoek, innovatie, groei en service wil MegaGen Benelux een kwalitatief toonaangevende en vernieuwende ontwikkelaar en aanbieder van implantaten zijn en blijven.

Missie

Met de wetenschap dat er binnen de tandheelkundige implantologie in de Benelux onverklaarbare tariefverschillen zijn heeft MegaGen Benelux als missie het traditionele relatiemanagement binnen de tandheelkundige implantologie in de Benelux op een maatschappelijk verantwoorde en vooruitstrevende manier te veranderen. Door middel van het transparant aanbieden van klinisch bewezen innovatieve premium implantaten en toebehoren willen wij dit onderdeel van de tandheelkundige zorg betaalbaar maken en houden. Nu en in de toekomst.

Visie

Er is een scala van voorbeelden van traditionele markten die zijn opengebroken door innovatieve, transparante, prijsverlagende en serviceverhogende ondernemingen en MegaGen Benelux is van mening dat deze ontwikkeling ook in de tandheelkundige implantologie moet gaan plaatsvinden.

De patiënt en de behandelaar verdienen te allen tijde de beste service en kwaliteit en de beste zorg en ondersteuning.

Onderlinge ‘transparante’ concurrentie, innovatie en ‘klantgericht denken’ zijn belangrijke kernpunten die in de tandheelkundige implantologie binnen de mondzorgsector absoluut extra stimulans verdienen. Met als doel: te komen tot het beste resultaat voor de patiënt en de behandelaar.

MegaGen Benelux wil haar missie bewerkstelligen door behandelaars kennis te laten maken met de innovatieve, klinisch hoogwaardige premium producten van MegaGen Implant, om zo hun patiënten de meest innovatieve en kwalitatieve zorg te kunnen bieden. Enerzijds door continu onderzoek, het doorontwikkelen van bewezen producten, maar ook door implementatie van totaal nieuwe behandelingsconcepten.

Anderzijds wil MegaGen Benelux de meest klantgerichte implantaatleverancier zijn, die met bezielde medewerkers zowel behandelaars als hun patiënten, service en ondersteuning biedt.

MegaGen Implant Co.Ltd. wereldwijd netwerk

MegaGen Benelux maakt onderdeel uit van het wereldwijde netwerk van MegaGen Implant met een brede diversiteit aan tandheelkundige kennis. Door het wereldwijde netwerk (MegaGen is in meer dan 70 landen actief) zijn wij in staat om u en uw patiënten niet alleen binnen de Benelux, maar indien noodzakelijk ook buiten de Benelux de beste service en ondersteunen te bieden.

Become a Family member of the global MegaGen Family.