Welkom bij MegaGen Educatie! 

Bij MegaGen Benelux bieden we verschillende soorten educatie aan om professionals in de tandheelkunde te ondersteunen en hun kennisniveau te verhogen. Ons educatieaanbod kan worden onderverdeeld in zeven categorieën, namelijk: Seminars, Masterclasses, Mastercourses, Mega’Updates, MegaGen Academy, Partner Events en Internationale Events. Elke categorie heeft zijn eigen kenmerken en is ontworpen om te voldoen aan verschillende leerbehoeften

Zien we jou op een van onze events?

Ons aanbod in educatie

Onze seminars zijn boeiende lezingen die plaatsvinden op doordeweekse avonden in Nederland, België of Luxemburg. We nodigen externe sprekers uit die afkomstig zijn uit deze regio. De lezing duurt gemiddeld 1,5 tot maximaal 2 uur. Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een broodje en soep, waarna de lezing van start gaat.

 

Doelgroep: de doelgroep van het seminar varieert, afhankelijk van het onderwerp. Van kaakchirurgen, tandarts-implantologen, algemeen tandartsen tot tandtechnici en assistenten, iedereen met interesse in het onderwerp is welkom. 

Onze Masterclasses en Mastercourses zijn educatieve evenementen die minimaal een dagdeel duren. Ze worden geleid door zowel nationale als internationale sprekers. Een Masterclass bestaat uit een lezing, terwijl een Mastercourse hands-on activiteiten omvat. De deelname aan deze evenementen kan een bijdrage vereisen. Tijdens de dag worden cateringfaciliteiten verzorgd.

 

Doelgroep: Elke Masterclass of Mastercourse richt zich op een specifieke doelgroep, afhankelijk van de spreker(s) en het onderwerp. 

Bekijk hier de highlight video van de Masterclass met Howard Gluckman

De Mega’Updates zijn informatieve educatieve bijeenkomsten die plaatsvinden op ons kantoor in Oisterwijk. Deze vinden plaats op doordeweekse avonden. Tijdens de Mega’Updates worden specifieke onderwerpen binnen een bepaalde business unit van ons assortiment belicht. Bij aankomst in Oisterwijk wordt je verwelkomd met een hapje en drankje. Vervolgens wordt er een educatieve en informatieve presentatie gegeven door een teamlid van MegaGen of een gast spreker. Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis.

 

Doelgroep: van kaakchirurgen, tandarts-implantologen, algemeen tandartsen tot tandtechnici en assistenten, iedereen met interesse in het onderwerp is welkom. 

Via de MegaGen Academy bieden wij in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals OmnimedPro en de Abas Implant Academy, een breed scala aan cursusprogramma’s aan op verschillende niveaus.Onze programma’s worden geleid door gepassioneerde tandartsen en kaakchirurgen met uitgebreide ervaring, wat resulteert in een gegarandeerd leerzaam effect.

Doelgroep: Voor zowel beginnend implantoloog of ervaren professional heeft MegaGen Academy een divers aanbod. 

Bij MegaGen Benelux zijn we actief betrokken bij internationale educatie-evenementen die worden georganiseerd door MegaGen, onze partners of gerelateerde organisaties. We zijn trots om direct of indirect betrokken te zijn bij prestigieuze evenementen zoals de IDS (International Dental Show), het MegaGen International Symposium en de ESM (MegaGen European Scientific Meeting).

Deze internationale events omvatten beurzen, congressen en andere belangrijke bijeenkomsten waar professionals uit de tandheelkundige wereld samenkomen. Op deze internationale events kunnen we op verschillende manieren aanwezig zijn en een waardevolle bijdrage leveren. We kunnen bijvoorbeeld een stand opzetten om onze producten en innovaties te presenteren. Daarnaast kunnen we voorzien in inspirerende sprekers die presentaties geven en hun expertise delen. Bovendien stellen we graag onze materialen ter beschikking om deelnemers te voorzien van praktische informatie en hulpmiddelen.

We sponsoren educatieve evenementen die worden georganiseerd door partners of aanverwante organisaties, zoals de NVOI, NVKMA en VVT. We kunnen op verschillende manieren aanwezig zijn op deze evenementen, bijvoorbeeld met een stand, het leveren van een spreker of materialen. Dit type evenement kan een beurs, congres of andere bijeenkomsten omvatten.

Aankomende evenementen

17th MegaGen International Symposium | Rome

ESM 2024 Cannes, Frankrijk

Lees nu: Mega’Recap

Ben jij niet bij een van onze afgelopen evenementen geweest en ben je benieuwd naar onze ervaring? Wij hebben onze beleving gedeeld in onze Mega’Recap. Hierin delen we wat ins en outs over het evenement met onder andere informatie over de inhoud en een sfeerimpressie. Ben je benieuwd geworden, lees dan snel onderstaande artikelen.

Openingstijden Pinksteren

Ons kantoor is gesloten op maandag 20 mei 2024.

Bestellingen kunnen altijd online geplaatst worden via de E-Catalog of per mail via sales@megagen.nl (NL) of sales@megagen.be (BE).

Let op: bestellingen die op vrijdag 17 mei na 16:00 zijn geplaatst, zullen op dinsdag 21 mei worden verwerkt.

Bedankt voor je begrip. Wij wensen iedereen een Mega’Fijn Pinksterweekend!