Betalen - MegaGen

Betalen

Debiteurenbeheer

Wij gaan iedere dag tot het uiterste om onze afspraken en beloftes aan u na te komen. Dat mag u van ons verwachten en dat doen wij graag! Wij verwachten dit graag ook van u.

MegaGen hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Dit houdt in dat de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum aan ons betaald moet zijn.

Komt een betaling een keer niet uit? Wij denken graag met u mee.

Het kan gebeuren dat een betaling even op zich laat wachten. Wij ontvangen dan graag persoonlijk bericht van u (uiteraard binnen de eerste factuurtermijn), zodat wij weten wat er aan de hand is. Ontvangen wij geen bericht van u en ook geen betaling, dan zijn wij genoodzaakt u te bellen of u een betalingsherinnering te sturen. Per situatie bespreken wij graag wat een mogelijke oplossing kan zijn.

Wist u dat:

  • U een betalingskorting kunt krijgen van maximaal 2% indien u MegaGen een machtiging verleent tot het automatisch incasseren van uw facturen (indien mogelijk en vooraf besproken)? Dan worden de facturen na 14 dagen automatisch overgemaakt aan MegaGen, zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Voor het aanvragen van een automatische incasso kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 88 84 84 100.
  • Wij graag met u meedenken indien u een grotere aankoop wenst of dient te doen, en wij graag samen met u zoeken naar passende oplossing voor uw aankoop?
  • Indien een betaling een keer niet passend is, wij samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn?

Betalingsgegevens MegaGen Benelux B.V.:

IBAN: NL 90 RABO 01442872 93

BTW: NL8233.28.156.B.01

BIC: RABONL2U