Betalen - MegaGen

Betalen

Debiteurenbeheer

Wij gaan iedere dag tot het uiterste om onze afspraken en beloftes aan u na te komen. Dat mag u van ons verwachten en dat doen wij graag! Wij verwachten dit graag ook van u. MegaGen hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum.

Komt een betaling een keer niet uit? Wij denken graat met u mee. Het kan gebeuren dat een betaling even op zich laat wachten. Wij ontvangen dan graag persoonlijk bericht van u (uiteraard binnen de eerste factuurtermijn), zodat wij weten wat er aan de hand is. Ontvangen wij geen bericht van u en ook geen betaling, dan zijn wij genoodzaakt u te bellen of u een betalingsherinnering te sturen.

Betalingskorting van 2% bij automatische incasso

U ontvangt een betalingskorting van 2% indien u MegaGen een machtiging verleent tot het automatisch incasseren van uw facturen.

Wilt u profiteren van 2% betalingskorting dan dient u ons te machtigen voor automatische incasso. Daartoe verzoeken wij u het machtingsformulier in te vullen en te retourneren per email aan info@megagen.nl . Het machtigingsformulier kunt u HIER downloaden.

Dan worden de facturen na 14 dagen automatisch overgemaakt aan MegaGen, zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Voor het aanvragen van een automatische incasso kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 88 84 84 100.

24/7 bestellen wanneer het u uitkomt via de E-Catalog met tot wel 2,5% betalingskorting

Indien u via de E-Catalog uw bestelling plaatst kan dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bij bestellen en direct betalen ontvangt u 2,5% directe factuurkorting. Nog geen account? Klik HIER om direct een account aan te maken.

Betalingsgegevens MegaGen Benelux B.V.:

IBAN: NL 90 RABO 01442872 93

BTW: NL8233.28.156.B.01

BIC: RABONL2U