Zonnig Barcelona decor voor vijfde editie European Scientific Meeting

MegaGen-ESM-2017-cloud-dentistry

Het afgelopen Pinksterweekend stond voor MegaGen Implant en haar internationale relaties in het teken van alweer de vijfde editie van de MegaGen European Scientific Meeting. Het thema van dit jaar was ‘Cloud Dentistry’, over het verbinden van “digital dentistry” met tastbare resultaten en waarbij vanuit MegaGen een full service portfolio wordt aangeboden voor chairside en labside. Eduard Verschuuren, Managing Director van MegaGen Benelux: “We kijken terug op een zeer geslaagd congres”.

AnyRidge Day en Workshops

Deze keer was het zonnige Barcelona het decor voor het wetenschappelijk congres. Op vrijdag 2 juni werd de zesde editie van de AnyRidge Day georganiseerd, waarbij sprekers als Irfan Abas verschillende AnyRidge-casussen presenteerden en bediscussieerden met de genodigden. Op vrijdag werden ook vier uiteenlopende workshops aangeboden door onder andere Dr. Scott D. Ganz (hard tissue) en Dr. Jong-Cheol Kim (R2GATE).

MegaGen European Scientific Meeting

Zaterdag 3 juni stond in het teken van het wetenschappelijk congres zelf. Net als voorgaande jaren namen meer dan 500 professionals uit bijna 30 landen deel aan het congres, waar na de opening door Dr. Kwang Bum Park de veelzijdige kanten van het thema ‘Cloud Dentistry’ besproken werden door sprekers Dr. Miguel Stanley, Dr. Scott D. Ganz, Dr. Ramon Gomez Meda, Dr. Roberto Pistilli, Dr. Jong-Cheol Kim, Dr. Steve Campbell, Dr. Ashley Byrne, Dr. Francesco Mangano, Dr. Fabrizia Luongo, Dr. Laurent Sers, Dr. Nicolas Aronna, Dr. Raquel Zita Gomes en Dr. Oscar Alonso.

Traditiegetrouw werd het congres afgesloten met de MegaGen Night, waarbij de gasten – allemaal geheel volgens de dresscode in het wit gestoken – genoten van een ontspannend en feestelijk diner in de tuin en aan het zwembad van het congreshotel.

Dr. Kwang Bum Park sloot het congres af, waarbij hij vooruitblikte op de aankomende studiereizen naar Zuid-Korea (september en december), het International Symposium in Tokio (14 en 15 oktober) en natuurlijk de opening van de nieuwe R&D Faciliteit in Zuid-Korea (2017). MegaGen blijft doorontwikkelen om haar klanten een compleet productportfolio te bieden, maar ook de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij de ontwikkelingen binnen de organisatie en de tandheelkundige markt.

Bedankt!

Dank aan alle deelnemers voor hun komst. De samenkomst van zoveel tandheelkundig professionals geeft enorm veel energie, als ook dat hierdoor bijzondere samenwerkingen op nationaal maar zeker ook op internationaal niveau ontstaan.

Aftermovie MegaGen European Scientific Meeting 2017

Bekijk hier de aftermovie van de MegaGen European Scientific Meeting in Barcelona.

Deel dit artikel: