MegaGen Implant Co.Ltd. - MegaGen

MegaGen Implant Co.Ltd.

MegaGen Implant Co.Ltd. is voortgekomen uit de unieke associatie van een groep internationaal actieve Koreaanse tandheelkundige professionals. Uit ongenoegen over de mogelijkheden, service en ontwikkeling van bestaande tandheelkundige implantaattoepassingen is er  in eigen beheer een implantaatsysteem met toebehoren ontwikkeld. Met als doel een beter, completer en minder invasieve totaaloplossing te kunnen bieden voor behandelaar, tandtechnisch laboratorium en patiënt.

Dit heeft geresulteerd in een innovatief uniek implantaatsysteem, waarbij op basis van de bestaande bewezen concepten volledig eigen als ook verbeterde generieke producten zijn en worden ontwikkeld.

Daar waar andere bedrijven, uit veelal economische overwegingen, blijven leunen op bestaande ‘bewezen’ technieken behoort MegaGen Implant internationaal juist tot een van de meest innovatieve en toonaangevende spelers op het gebied van de tandheelkundige implantologie.

Door het verenigen van kennis op basis van klinische onderzoeken, innovatieve ontwikkelingen en het werken met verschillende implantaatsystemen wordt sinds 2002 onder leiding van Dr. Kwang-Bum Park, onder de naam MegaGen, wereldwijd het tandheelkundige implantaatsysteem MegaGen Implant op de markt gebracht.

Alle MegaGen implantaten en ondersteunende producten zijn en worden duurzaam ontwikkeld in samenwerking met genormeerde internationale universiteiten, onderzoekcentra, ziekenhuizen en vooraanstaande klinieken en voldoen aan de strengste internationale eisen en klinische onderzoeken. Uiteraard voldoen onze producten aan de uiterst strenge KFDA en daarmee ook aan de CE en FDA.

Productie in eigen huis

Om naast de uitgebreide klinische onderzoeken en resultaten de hoogste en strengste kwaliteit te kunnen waarborgen, worden de MegaGen implantaten en toebehoren, in tegenstelling tot de meeste andere premium merken, in eigen huis geproduceerd. Het productieproces vindt plaats met behulp van de laatste en modernste internationale (hightech) technieken in onze state-of-art fabriek nabij Daegu, Zuid-Korea.

Door en voor de orale implantologie ontwikkeld

Het management van MegaGen Implant wordt dagelijks aangestuurd door tandheelkundige professionals die wekelijks zelf nog in de praktijk actief zijn. Deze hoge mate van innovatie en het complete systeem kan de behandelaar dagelijks in de praktijk ervaren.

Minimale invasieve chirurgie, voor een maximaal resultaat.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief