MegaGen - De meeste implantaten zijn hetzelfde, tot nu!

MegaGen produceert en ontwikkelt implantaten en toebehoren vanuit haar hoofdkantoor in Seoul, Zuid-Korea. MegaGen is ervan overtuigd dat de orale implantologie efficiënter kan worden ingericht zodat dit te allen tijde ten goede komt aan de patiënt en de behandelaar (“minimale invasieve chirurgie, maximaal resultaat”). In de afgelopen jaren heeft MegaGen een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Het behoort internationaal tot één van de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven en heeft wereldwijd een enorme expansie doorgemaakt op het gebied van onderzoek en productontwikkeling.

MegaGen Benelux staat bekend om haar innovatieve, minimaal invasieve en kwalitatieve producten, waarbij wij kiezen voor de langetermijnrelatie met onze relaties. Wij staan niet voor de ‘traditionele’ manier van relatiemanagement die u gewend bent binnen de tandheelkundige implantologie, waarbij u door enkel groot af te nemen, voordelen geniet.

Ons doel is om samen met u, uw team en uw partners het beste te bereiken voor uw patiënt om door middel van ‘Minimaal invasieve chirurgie, te komen tot het beste resultaat’.

Uw voordelen:

 • Ontwikkeling, innovatie, kwaliteit en kennis van MegaGen op basis van een internationaal collectief van tandheelkundige professionals.
 • Ons implantaatsysteem (O.a. AnyRidge, AnyOne, AnyOne OneStage en Mini) biedt voor iedere implantologische indicatie een volledige oplossing. Door de keuze uit verschillende implantaatconcepten kan de behandelaar namelijk bij iedere casus tot het beste en meest doelmatige resultaat komen.
 • MegaGen Implant wordt bestuurd door tandheelkundige professionals die zelf nog wekelijks in de praktijk actief zijn.
 • Met het wereldwijde netwerk bieden wij u en uw patiënt mondiale ondersteuning.
 • Dankzij de eigen productie biedt MegaGen u de hoogste garantie voor de beste kwaliteit.
 • Door de transparante tariefstelling van ons implantaatsysteem bent u in staat om verantwoordelijk te ondernemen binnen de zorg  en het aantal  indicatiegebieden en behandelingen te vergroten.
 • Met MegaGen bent u in staat om de voorraadkosten met wel 30% te reduceren.

Uniek aan MegaGen Benelux B.V.:

 • Eén partner voor  al uw indicatiegebieden en oplossingen.
 • Ongekende en buitengewoon eenvoudige boorprocedures.
 • Het unieke en innovatieve AnyRidge implantaat, met ongekende primaire stabiliteit.
 • Bijzonder effectief prothetisch systeem.
 • Xpeed S-L-A oppervlakte waardoor een snelle osseointegratie plaatsvindt.
 • Minimaal invasieve chirurgische oplossingen voor een maximaal resultaat.

Minimale Invasieve Chirurgie, Maximaal Resultaat.
Met MegaGen hebben we een nieuwe denkwijze te geïntroduceerd. Deze denkwijze is voortgekomen uit een uniek netwerk van meer dan 20 hightech en “state of the art” klinieken die samenwerken binnen het MIR Dental Network en de samenwerking met internationale universiteiten en internationale MINEC deelnemers.

In de afgelopen jaren heeft MegaGen Implant een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Het behoort internationaal tot één van de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven en heeft wereldwijd een enorme expansie doorgemaakt op het gebied van onderzoek en productontwikkeling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van MegaGen Implant, onze innovatieve producten en de aankomende symposia, seminars of andere activiteiten, vind u op deze website van MegaGen Benelux.

MegaGen Benelux staat bekend om haar innovatieve, minimaal invasieve en kwalitatieve producten, waarbij wij kiezen voor de langetermijnrelatie met onze relaties. Wij staan  niet voor de ‘traditionele’ manier van relatiemanagement die u gewend bent binnen de tandheelkundige implantologie, waarbij u door enkel groot af te nemen, voordelen geniet.

Ons doel is om samen met u, uw team en uw partners het beste te bereiken voor uw patiënt om door middel van ‘Minimaal invasieve chirurgie, te komen tot het beste resultaat’.

Focus op behandelaar en patiënt

MegaGen Benelux  is een vooruitstrevende partij op het gebied van de tandheelkundige implantologie, die zich op brancheniveau sterk maakt voor marktverbetering op basis van productkwaliteit, innovatie en service, en met een transparante kostprijs. Wij zijn primair gericht op de behandelaar en de patiënt.

Efficiëntie, groei en innovatie

MegaGen Benelux wordt geleid door een managementteam van professionals, met een brede ervaring in zowel de tandheelkundige implantologie en tandtechniek als ICT en marketing. Deze ervaringsgebieden waarborgen een organisatie waarin efficiëntie, service en innovatie voorop staan en er breder wordt gekeken dan naar uitsluitend de tandheelkunde.

Onze medewerkers

Onze organisatie bestaat uit enthousiaste medewerkers met verstand van zaken en hart voor de behandelaar en de patiënt. Elke vraag wordt dan ook met evenveel aandacht behandeld. Daarnaast maken wij gebruik van een select netwerk van referenten die allen een jarenlange ervaring in de tandheelkundige implantologie hebben op zowel chirurgisch als prothetisch gebied.