Implantaathouder - MegaGen

MegaGen never stops…

Nieuwe implantaathouder als bouwsteen voor een duurzame toekomst

Wellicht is het je al opgevallen dat de verpakking van jouw MegaGen implantaat onlangs is aangepast. Deze is namelijk groter geworden. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom wij dit hebben gedaan. We vertellen je hierbij graag meer. Het implantaat zelf is in ieder geval niet veranderd!

Kunststof tube als bouwsteen

Zoals je weet zit het MegaGen implantaat in een kunstof tube verpakt, welke je na gebruik (gescheiden) weggooit. We hebben gezocht naar alternatief verpakkingsmateriaal om het milieu minder te belasten, maar dit was er helaas niet direct. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een creatieve en duurzame oplossing: we hebben de kunststof tube aangepast naar een bouwsteen. Met het oog op een duurzame toekomst hopen wij dat de kunststof houder nu een nieuw leven krijgt als bouwblokje.

Blaadjes

Stap voor stap

In onderstaande afbeelding wordt het gebruik van de nieuwe implantaathouder stap voor stap uitgelegd.

Instructievideo nieuwe implantaathouder

In onderstaand filmpje zie je hoe de implantaathouder in de praktijk geopend dient te worden.

Uiteraard willen wij goed gedrag graag belonen!

Goed gedrag mag worden beloond en dus dagen wij jou uit de bouwstenen van de toekomst op een creatieve manier te gebruiken, bijvoorbeeld door het maken van een mooi bouwwerk. Maak een foto van jouw creatieve toepassing en deel deze met #MEGAGENNEVERSTOPSBUILDING op Instagram of Facebook. De 5 meest creatieve inzendingen ontvangen in december 2019 een smaakvolle verrassing!

Bouw met ons aan een duurzame toekomst en deel het resultaat met #MEGAGENNEVERSTOPSBUILDING op Instagram of Facebook.

Volg hier de live feed van #MEGAGENNEVERSTOPSBUILDING

[ff id=”1″]