BlueM

BlueM-MegaGen

Via MegaGen Benelux B.V. kunt u de producten van BlueM eenvoudig bestellen. Met als grote voordeel dat u de producten van BlueM tegelijk met uw bestelling voor MegaGen Implant kunt plaatsten en dat u van extra voordelen geniet.

De unieke formule van BlueM heeft al vele patiënten geholpen in het verhelpen van gebit- en tandvleesproblemen. 
Daarnaast is BlueM de perfecte oplossing voor het in balans houden van de mondflora. Het geheim is de geleidelijke 
afgifte van zuurstof in de mond. Zuurstof is essentieel voor het gevecht tegen schadelijke bacteriën en het genezen van wondjes BlueM producten bevatten een hoge concentratie zuurstof, uit onder andere honingenzymen. 


Voor de nazorg na een implantatie operatie, de verzorging van (ontstoken) tandvlees of voor een goed onderhoud, 
 BlueM is een gezonde keuze!

BlueM aanbiedingen:

– Bij een bestelling van 20 MegaGen implantaten ontvangt u 20 patiënt sample pakketten gratis.
– Bij 12 flessen (1 doos) BlueM Mondwater, 2 tubes BlueM Tandpasta cadeau. 

Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2016 en niet te combineren met andere aanbiedingen en/of afspraken. Vermelde prijzen zijn incl. BTW.
Betaling binnen 30 dagen na factuurdatum. Niet mogelijk i.c.m. bestellingen uit het verleden. Creditering niet mogelijk.

Product overzicht BlueM:

BlueM tandpasta 75ml

tandpasta-bluem

BlueM tandpasta 75ml: De actieve zuurstof zorgt voor gezonde tanden en implantaten, BlueM tandpasta zonder fluoride.

 

Instructies: U kunt BlueM tandpasta gebruiken net zoals een gewone tandpasta. Poets tanden en/of implantaten dagelijks met BlueM tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag, ten minste twee minuten per keer.

 

Ingrediënten: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Methyl Salicylate, Sodium Perborate, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Citric Acid, CL42090

 

BlueM tandpasta 75ml met actieve zuurstof:
Bevat Actieve Zuurstof, Houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën, De actieve ingrediënten uit honingenzymen hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking, Bevordert de aanmaak van nieuwe bloedvaten, Voorkomt kleurverschil en draagt bij aan het behoud van witte tanden, Effectief bij het preventief voorkomen van schadelijke bacteriën en ontstekingen in de mond, Relatief vloeibaar in vergelijking met een gewone tandpasta, daardoor effectiever in de verwijdering van plaque, BlueM tandpasta 75ml met actieve zuurstof, speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen, bevat een hoge concentratie zuurstof uit onder andere honingenzymen. De actieve zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is, waardoor BlueM tandpasta met actieve zuurstof zich in effectiviteit onderscheid van andere tandpasta’s. De BlueM tandpasta is fluoridevrij waardoor het onder andere uitstekend geschikt is voor de verzorging van implantaten.

 

Tandpasta tegen onststoken tandvlees
BlueM tandpasta kan (preventief) gebruikt worden voor verschillende problemen in de mond zoals ontstoken tandvlees, aften en peri-implantitis.

 

Tandpasta met actieve zuurstof
BlueM tandpasta zonder fluoride draagt bij aan uw algehele gezondheid door het gebruik van actieve zuurstof. De actieve zuurstof elimineert schadelijke bacteriën de mond waardoor u mond schoon en gezond blijft.

 

Tandpasta voor implantaten
BlueM tandpasta is onder andere zeer geschikt wanneer u implantaten heeft: Bevat een neutrale pH-waarde, Bevat geen schuurmiddelen en voorkomt daarmee schade aan het implantaatoppervlak, De tandpasta is een fluoridevrije tandpasta en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat los raakt, fluoride tast de titaniumlaag van een implantaat aan, Voorkomt preventief ontstekingen en bevordert het genezingsproces voor- en na de operatie voorafgaand aan het krijgen van een implantaat, Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam. BlueM tandpasta 75ml, oxygen for health!

BlueM mondwater 500ml

mondwater-bluemBlueM mondwater 500ml: BlueM mondwater zonder alcohol en fluoride voor gezonde tanden, tandvlees en implantaten.

 

Instructies: Spoel 30 seconden met BlueM mondwater na het poetsen met BlueM tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag of zoals aangegeven door uw implantoloog, tandarts of mondhygiënist.

 

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Lactoferrin, Sodium Citrate, Xylitol, Citric Acid, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, CI 42090

 

BlueM mondwater 500ml met actieve zuurstof:
– Het mondwater komt op plekken waar de tandenborstel niet kan komen
– Spoelen na het poetsen verwijdert nog meer schadelijke bacteriën
– Stimuleert de groei van nieuwe bloedvaten en herstelt beschadigde cellen
– Voorkomt terugtrekkend tandvlees, voorkomt tandvleesontsteking
– Voorkomt schadelijke bacteriën en infecties in de mond
– Bevat een neutrale pH-waarde en geen alcohol, zodat de mond niet uitdroogt

 

BlueM mondwater 500ml zonder alcohol is de perfecte aanvulling op het gebruik van BlueM tandpasta. Het mondwater is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen en bevat een hoge concentratie aan zuurstof. De zuurstof in de unieke BlueM formule dringt diep door in de weefsels van de mond en elimineert alle schadelijke bacteriën. Het BlueM mondwater voorkomt en verhelpt onder andere tandvleesontsteking. Daarnaast is het mondwater zonder alcohol en zonder fluoride.

 

BlueM mondwater zonder alcohol is zacht voor de mond. Het mondwater bevordert het genezingsproces van wonden. Het mondwater is effectief gebleken bij wonden:
– Door bestraling of chemotherapie (lees het aangrijpende verhaal van Deborah en haar positieve ervaring met BlueM mondwater)
– Door schuring en irritatie van gebitsprotheses
– Voor en na kaakchirurgie
 

Mondwater zonder fluoride
BlueM mondwater zonder fluoride is uitstekend voor gebruik bij implantaten. Fluoride tast de titaniumlaag van het implantaat aan, waardoor het implantaat eventueel uit kan vallen. Naast implantaatverzorging is het mondwater ook zeer effectief bij mondproblemen zoals tandvleesontsteking, aften en peri-implantitis.

BlueM oral gel 15ml

oral-gel-bluemBlueM oral gel 15ml: BlueM oral gel met actieve zuurstof voorkomt en verhelpt problemen in de mond rondom gezonde tanden en implantaten.

 

Instructies: Gebruik BlueM oral gel tenminste 2 keer per dag na het poetsen met BlueM tandpasta en/of het spoelen met BlueM mondwater. Breng BlueM oral gel direct aan waar nodig met de Terumo spuitjes en laat de gel zo lang als nodig zitten.

 

Ingrediënten: Aqua, Alcohol, Glycerin, Silica, Sodium Saccharin, Sodium Perborate, Citric Acid, PEG-32,, Sodium Gluconate, Lactoferrin, Xanthan Gum, Cellulose Gum

 

BlueM oral gel 15ml, mondgel, is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen voor specifieke problemen in de mond zoals:
– Tandvleesproblemen zoals bloedend tanvlees en ontstekingen
– Peri-implantitis
– Parodontitis
– Mondverzorging voor en na implantaat operatie
– Aften
– Pockets rondom tanden en implantaten
– Wonden in de mond (na extractie, door chemo/bestraling of een kunstgebit)

 

Oral Gel 15ml met actieve zuurstof
BlueM oral gel is uniek door het gebruik van actieve zuurstof. Actieve zuurstof is belangrijk in alle stappen van wondgenezing en daardoor werkt BlueM mondgel effectief bij het voorkomen en verhelpen van verschillende mondproblemen. BlueM oral gel:
– Elimineert schadelijke bacteriën
– Vermindert en voorkomt ontstekingen
– Stimuleert de bloedtoevoer en de aanmaak van nieuwe cellen
– Versnelt het genezingsproces
In vergelijking met BlueM tandpasta bevat BlueM oral gel een hogere concentratie aan actieve zuurstof, waardoor de mondgel snel en effectief werkt bij een verscheidenheid aan problemen. BlueM oral gel bevat geen toxische stoffen, kan onbeperkt gebruikt worden en is in gelvorm gemakkelijk aan te brengen met de Terumo spuitjes.

 

Oral Gel lost problemen op in de mond
– BlueM oral gel is effectief gebleken bij meerdere gebitsproblemen:
– Verhelpen van wrijvingsplekken door een prothese
– Snel verhelpen van koortsblaren
– Behandelen van peri-implantitis door het stimuleren van bot aanmaak: in de onderstaande gemarkeerde gebieden is duidelijk bot ingroei te zien, waardoor het verliezen van het implantaat voorkomen kan worden.
– Behandelen van parodontitis

BlueM mondspray 15ml

mondwater-bluemBlueM mondspray 15ml: Mondspray werkt verfrissend en elimineert de schadelijke bacteriën die een slechte adem veroorzaken

 

Instructies: Spray direct in de mond. Gebruik wanneer nodig.

 

Ingrediënten: Aqua, Alcohol, Mel, Glycerin, Polysorbate 80, Sodium Citrate, Aroma, Cellulose Gum, Methyl Salicylate, Sodium Perborate, Citric Acid, Sodium Saccharin, Menthol

 

De verfrissende BlueM mondspray 15ml tegen slechte adem helpt! Een slechte adem kan ontstaan door bacteriën op de tong, in het tandvlees en rondom tanden en implantaten. Op basis van de BlueM formule met natuurlijke actieve zuurstof een slechte adem te voorkomen.

 

Doodt schadelijke bacteriën
BlueM mondspray 15ml doodt schadelijke bacteriën. De ontstane bacteriën in de mond zijn de oorzaak van een tijdelijke of langdurige slechte adem in de mond. De mondspray werkt als een goede aanvulling tussen de poetsbeurten door. De actieve ingrediënten uit honingenzymen hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking. Daarnaast bevordert de actieve zuurstof in de mondspray de aanmaak van nieuwe bloedvaten.

 

Helpt slechte adem voorkomen
Heeft u last van een slechte adem? BlueM mondspray verhelpt en voorkomt een slechte adem. De mondspray werkt direct en geeft een fris gevoel in de mond. Het is mogelijk om tijdelijk uit uw mond te ruiken bijvoorbeeld door het eten van gekruid voedsel of het drinken van alcohol. Maar u kunt ook last hebben van halitose waarbij een persoon altijd uit de mond ruikt.

 

De oorzaak van halitose heeft weinig tot niks te maken met hetgeen wat u eet. De slechte adem wordt veroorzaakt door schadelijke bacteriën en voedselresten op het achterste gedeelte van uw tong, ofwel tongbeslag genoemd. De bacteriën produceren zwavel en veroorzaken een onaangename reuk. Halitose is niet zeldzaam en komt bij 1 op de 7 mensen voor. Een slechte adem is te verhelpen en te voorkomen door uw tong goed schoon te houden en daarnaast de bacteriën te doden door middel van het gebruik van BlueM mondspray. Een slechte adem is in de meeste gevallen makkelijk te verhelpen.

 

Spray tussen de poetsbeurten door met BlueM mondspray om de bacteriën te doden en een slechte adem te voorkomen.

 

Mondspray tegen droge mond en droge keel
De BlueM mondspray werkt ook goed wanneer u last heeft van een droge mond of droge keel. Voelt u een beginnende keelpijn opkomen of voelt uw mond droog aan? Een droge mond kan ontstaan door het ademen via de mond of een te geringe speekselproductie. Spray tussen de poetsbeurten door met BlueM mondspray om keelpijn en een droge mond te verhelpen en te voorkomen. De mondspray geeft daarnaast verlichting bij beginnende keelpijn doordat de schadelijke bacteriën in de mond worden gedood.

 

BlueM Mondspray tegen slechte adem is makkelijk mee te nemen en kan onbeperkt gebruikt worden. De BlueM mondspray 15ml bevat geen fluoride, parabenen, sulfaten (SLS en SLES) en kleurstoffen en is een goede aanvulling tussen de poetsbeurten door. Verfrissende BlueM mondspray 15ml met actieve zuurstof √ Doodt bacteriën √ Tegen slecht adem √ Verlicht keelontsteking.

BlueM travelkit tandpasta 5 x 15ml

tandpasta-travel-bluem

BlueM travelkit tandpasta 5 x 15ml: Zuurstofrijke BlueM tandpasta in reisverpakking; tand- en implantaatverzorging voor elk moment

 

Instructies: U kunt BlueM tandpasta gebruiken net zoals een gewone tandpasta. Poets tanden en implantaten dagelijks met BlueM tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag, ten minste twee minuten per keer.

 

Ingrediënten: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Methyl Salicylate, Sodium Perborate, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Citric Acid, CL42090

 

Voordelen BlueM travelkit tandpasta:
– Houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën
– De actieve ingrediënten uit honingenzymen hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking
– Bevordert de aanmaak van nieuwe bloedvaten
– Voorkomt kleurverschil en draagt bij aan het behoud van witte tanden
– Effectief bij het preventief voorkomen van schadelijke bacteriën en ontstekingen in de mond
– Relatief vloeibaar in vergelijking met een gewone tandpasta, daardoor effectiever in de verwijdering van plaque

 

BlueM travelkit tandpasta, speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen, bevat een hoge concentratie zuurstof uit onder andere honingenzymen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. De BlueM travelkit bestaat uit 5 x 15 ml tandpasta, zodat u BlueM tandpasta gemakkelijk mee kunt nemen onderweg of op vakantie.

 

BlueM tandpasta voor problemen in de mond
BlueM tandpasta kan (preventief) gebruikt worden voor verschillende problemen in de mond zoals ontstoken tandvlees, aften en peri-implantitis. BlueM tandpasta is ook zeer geschikt wanneer u implantaten heeft:
– Bevat een neutrale pH-waarde
– Bevat geen schuurmiddelen en voorkomt daarmee schade aan het implantaatoppervlak
– Bevat geen fluoride en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat los raakt, fluoride tast de titaniumlaag van een implantaat aan
– Voorkomt preventief ontstekingen en bevordert het genezingsproces voor- en na de operatie voorafgaand aan het krijgen van een implantaat

 

Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam. BlueM travelkit tandpasta draagt bij aan uw algehele gezondheid door het gebruik van actieve zuurstof.

BlueM travelkit mondwater 5 x 50ml

mondwater-travel-bluem

BlueM travelkit mondwater 5 x 50ml: BlueM fluoride- en alcoholvrij mondwater in reisverpakking: voor gezonde tanden, tandvlees en implantaten

 

Instructies: Spoel 30 seconden met BlueM mondwater na het poetsen met BlueM tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag of zoals aangegeven door uw implantoloog, tandarts of mondhygiënist.

 

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Lactoferrin, Sodium Citrate, Xylitol, Citric Acid, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, CI 42090

 

Voordelen BlueM mondwater:
– Spoelen na het poetsen verwijdert nog meer schadelijke bacteriën
– Stimuleert de groei van nieuwe bloedvaten en herstelt beschadigde cellen
– Voorkomt terugtrekkend tandvlees
– Voorkomt schadelijke bacteriën en infecties in de mond
– Bevat een neutrale pH-waarde en geen alcohol, zodat de mond niet uitdroogt

 

BlueM mondwater is de perfecte aanvulling op het gebruik van BlueM tandpasta. Het mondwater is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen en bevat een hoge concentratie aan zuurstof. De zuurstof in de unieke BlueM formule dringt diep door in de weefsels van de mond en elimineert alle schadelijke bacteriën. De BlueM travelkit bestaat uit 5 x 50 ml mondwater, zodat u BlueM mondwater gemakkelijk mee kunt nemen onderweg of op vakantie.

 

BlueM mondwater is fluoride-vrij en daardoor uitstekend voor gebruik bij implantaten. Fluoride tast de titaniumlaag van het implantaat aan, waardoor het implantaat eventueel uit kan vallen. Naast implantaatverzorging is de mondwater ook zeer effectief bij mondproblemen zoals tandvleesontsteking, aften en peri-implantitis.

 

BlueM mondwater is zacht voor de mond en bevordert het genezingsproces van wonden. Het mondwater is effectief gebleken bij wonden:
– Door bestraling of chemotherapie (lees het aangrijpende verhaal van Deborah en haar positieve ervaring met BlueM mondwater)
– Door schuring en irritatie van gebitsprotheses
– Voor en na kaakchirurgie

BlueM Neutral Mouthwash – Oxygen Fluid 500ml

mouthwash-bluem

BlueM Neutral Mouthwash – Oxygen Fluid 500ml: BlueM oxygen fluid; mondwater speciaal ontwikkeld voor mensen met grotere wonden in de mond

 

Instructies: Spoel 30 seconden met BlueM oxygen fluid na het poetsen met BlueM tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag of zoals aangegeven door uw implantoloog, tandarts of mondhygiënist.

 

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Perborate, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin
 

BlueM Oxygen Fluid 500ml is vergelijkbaar met BlueM mondwater, echter is BlueM Oxygen Fluid speciaal ontwikkeld voor grotere wonden in de mond. Voordelen van BlueM Oxygen Fluid 500ml. Bevat geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreen oil en mint. De zuurstof afgifte is een stuk hoger dan in BlueM mondwater, wat zorgt voor een sneller herstel. Bevat geen fluoride en ook geen alcohol

 

Voordelen voor wonden door chemotherapie of bestraling
Veel patiënten zijn gebaat bij zacht mondwater om irritatie te voorkomen. Bijvoorbeeld bij wonden door chemotherapie of bestraling. Maar ook bij wonden door gebitsprotheses: lees hoe BlueM neutraal mondwater kan bijdragen aan de genezing van wonden.
 

Orale mucositis, flebitis en bestralingswonden. Anders gezegd: ontstoken mondslijmvliezen, wondjes, kapotte en droge lippen, ontstekingen van de ader waar de chemo doorheen loopt. Het zijn slechts enkele veel voorkomende bijwerkingen van chemotherapie of radiotherapie. Deze bijwerkingen kunnen de kwaliteit van leven van kankerpatiënten danig aantasten. Actieve zuurstof herstelt wonden
 

De zuurstof in BlueM producten kan in veel gevallen voor verlichting en herstel zorgen. In het geval van mucositis is het aan te raden dagelijks te poetsen en te spoelen met BlueM tandpasta en neutraal mondwater. Daarnaast kunnen de geïrriteerde slijmvliezen of bijvoorbeeld ‘kapotte’ lippen ingesmeerd worden met BlueM oral gel.
 

Bij klachten die te maken hebben met flebitis, bijvoorbeeld pijnlijke, gezwollen aders, adviseren wij enkele dagen voor de start van de chemokuur te starten met het tweemaal daags insmeren van de ader met oral gel. Dit kan voortgezet worden naar eigen voorkeur.

Set 3 x 2,5ml Terumo spuitjes

spuitjes-bluem

Set 3 x 2,5ml Terumo spuitjes: Terumo spuitjes; gemakkelijk gel aanbrengen op de lastige bereikbare plekken in de mond

 

Instructies: Zet voor gebruik een Ultradent Black mini tip op de spuit en verwijder de piston. Vul daarna de spuit met maximaal 1,5 ml. BlueM oral gel en plaats de piston terug in de spuit. De spuit is klaar voor gebruik. Gebruik BlueM oral gel direct waar nodig
 

De terumo spuitjes kunnen gebruikt worden om BlueM oral gel op lastig bereikbare plekken in de mond aan te brengen. Bijvoorbeeld in de pockets rondom natuurlijke tanden en implantaten. Het is tevens een makkelijke en hygiënische manier om BlueM oral gel aan te brengen.

 

Gemakkelijk te gebruiken
De spuitjes zijn makkelijk te gebruiken. U dient de Ultradent black tip op het spuitje te plaatsen en de piston eruit te halen. Vervolgens kunt u de lege spuit vullen met maximaal 1,5 ml. BlueM oral gel en de piston weer terug plaatsen in de spuit. Daarna is de spuit klaar voor gebruik!

Deel dit artikel: